Träning och laddning inför Ovesholmsmatchen!

Idag är det tisdag!

Igår var det träning på Wä IP och B-plan. Snacket om helgens matcher varade inte länge och träningen kunde rullas igång tämligen kvickt. Vi kom överens om att A-lagsmatchen i fredags var hyfsat godkänd och att vi kan prestera mycket bättre än så. Kanske var det nervositeten som spökade men en vinst med 1-4 är inte så pjåkigt.

På träningen, som hölls vid 7-tiden på kvällen, kom Macce i t-shirt(!), den mannen är inte riktigt klok. Förutom det var det en bra uppslutning på 23 man och vi kunde även se ett bortkommet ansikte som Christan P, var har du varit?!
Det var även trevligt att se att Thomas var tillbaka från Venedig där han spenderade helgen och missade premiären. Il capitano lär inte vara besviken på killarna som tog första segern i hamn under fredagen. Frågan är om endast om hans tid som kapten är över då Jonas Mattsson tog över under hans frånvaro. Det återstår att se vem M&M väljer som ledare till helgen.

Det verkar även så att flitige Jocke har hittat in på rätt bana igen och verkar vara tillbaka till helgen. Mannen från landet precis söder om oss har inte spelat sedan hemmamatchen mot Tollarp på Talldalsplanen. Det talas också om att Jocke är i sin bästa form någonsin och med sina nya blåa skor ska han förhoppningsvis sätta snurr på Ovesholm i helgen, "blåblå blåa skor aaahaa haaa". På grund av hans tillbakastormande får han även ett välförtjänt "Träningsrécompense".

Läget inför matchen mot Ovesholms IF i helgen ser mycket positiv ut. Med Clemen tillbaka och med Jocke skadefri ser listan på frånvarande kort ut. Endast fjolårets mittbacksstjärna Ola Olbers är frånvarande. 


Ovesholms IF som också de vann sin premiärmatch mot Önnestad såg, enligt referat, bleka ut i första halvlek, men briljierade i andra. Det talas om att Ovesholm har det bästa anfallet på årtal och att resterande lagdelar ser stabila ut. Torbjörn Jönsson tog iallafall tag i taktpinnen i skytteligan och med 3 baljor(!) mot Önnestad lär denne ha stort självförtroende. Ovesholms hemsida beskriver laget på följande sätt. "Ett ettrigt mittfält, ett varierat anfallsspel och ett stabilt försvar".

Något Ovesholms IF kan glädjas över är att Lelle Berlin återvände, dock återstår det att se om han kommer vara med i startelvan mot Wä IF i helgen. Ovesholm beskriver Lelle som fjolårets bästa spelare. 

Vi hoppas på en hård och välspelad match mot derbykonkurrenten. Vi hoppas även på stor publik och stor entusiasm. 


Love Wä IF!


Kommentarer
Postat av: OIF

Wä s krav när Lelle gick tillbaka var att han inte fick spela mot Wä IF i serien...

Har ni glömt det ?

2012-04-18 @ 10:34:08
Postat av: J.F

Absolut inte, men man vet aldrig med Ovesholmare...

2012-04-18 @ 15:33:22
Postat av: OIF

:) :)

2012-04-19 @ 09:24:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0