Var det en match eller tränade vi friläge?

Goddagens!

Under gårdagens afton spelades det en B-lagsmatch emellan Wä IF och Vittskövle IF och det var minst sagt en målfattig tillställning om man ser till hur matchbilden såg ut. Resultatet skrevs ändå till Wä IF's favör med siffrorna 1-2 och ytterligare en träningsmatchsvinst.

Matchen började med lite sprida lägen åt bägge hållen, dock kunde inget av lagen bryta dödlägen under de första 25 minuterna. Friläge efter friläge rullades upp på Wä's forwards men ingen lyckades runda Vittskövles matchhjälte till målvakt. Kanske var fantasin dålig och inställningen en aning nonchalant men en matchhjälte är en matchhjälte och Vittskövles 40-åriga goalie gick nog och köpte sig en lott eller två innan han gick hem för att sova gott, som den hjälten han var.

Vittskövles goalie hade verkligen bommat igen

Efter de där första 25 minuterna kunde tillslut Dennis Kylbo enkelt och precisionsfullt pricka Jens Fredrikssons panna och 0-1 var ett faktum. Efter mål uppstod det några enstaka lägen men inget nämnvärt. Wä kunde egentligen gått till halvleksvila med 0-7 i bagaget men så var inte fallet.

Efter pausen var andra halvlek i full gång och denna halvlek blev ungefär identisk med den första. Friläge efter friläge utan utdelning. I första halvlek var det Jens och Admir som hade dem och i andra halvlek var det Macke A och Clementson som blev överrumplade av Vittskövlemållisen.

En bit in i andra halvlek kunde Vittskövle kvittera efter en retur på en bra målvaktsräddning av D. Rydberg och matchen var återigen på samma villkor, alltså 1-1.

10 minuter från slutet kunde Clementson hitta Admir som befann sig längst bort i straffområdet. Efter ett lågt tidigt inlägg från Thomas kunde Admir enkelt bredsida in slutresultatet 1-2.

Det blev 1-2 och ännu en seger.