Från det ena till det andra

Ursäkta vår frånvaro. Vi har helt enkelt haft annat för oss.

Efter serieupptakten i fredags så har det hänt en hel del. Som många (de allra flesta) redan vet så har det skett ett litet tränarbyte då tränartrojkan M&M valt att, tråkigt nog, avgå.
Istället kommer J&J att leda laget säsongen ut. Vad som sker därefter lämnar jag därhän till er läsare och övriga spekulationer.
Därmed vill bloggen å allas vägnar tacka M&M för deras insatser och två samt tre otroligt roliga och givande år samt ett stort lycka till i fortsättningen!

I onsdags inledde så den nya tränarstaben J&J träning med ett litet snack av vad som komma skall inför framtiden samt deras egen syn på hur man önskar att vi ska spela fotboll samt att det kommer ske en del små justeringar allt eftersom.
Detta är en helt ny erfarenhet och situation för oss då vårt prekära och fortsatt positiva tabelläge, faktiskt, står på spel. Så mentalt måste vi vara hundra procent fokuserade på att ta jobbet både på och utanför planen, hela vägen.
Poeten och numera nya tränaren Jens Pettersson sa inledningsvis: ”Vi har tio meter till stranden. Tio meter... Vi ska försöka nå dit, till land. Men allra helst. Ta oss upp på den!”. I couldn´t agree more!

Men i detta nu har vi siktet totalinställt mot Vanneberga imorgon (läs idag) lördag. Matchen spelas i Vanneberga på Blekevallen klockan 14.00.
Det har inte pratats särskilt mycket inför matchen och i nuläget känns det som att det finns viktigare saker att fokusera på. Men jag kan försäkra er om att det kommer att ställas ett Wä IF på banan, hungrigare än någonsin förut, som inte har några som helst planer på att lämna Blekevallen utan de där tre pinnarna.


Johan & Léah har ordnat med ett nyförvärv till matchen imorgon, bra jobbat ni två!


Som bekant har det hänt en del på tränarsidan i det senaste men det är inte allt. Det tråkiga för oss i laget är att Christian Olsson, mer känd som ”Cibbe”, valt att lämna och krita på för division 7 gänget Skepparslövs IF. ”AIK:aren” har inte haft ett lätt fotbollsår då han i början av året drogs med en tung förkylning som vägrade släppa greppet. När han väl var på bättringsvägen och man började känna igen han så kom nästa förkylningssmäll som ett brev på posten. Därav har det mestadels blivit spel i b-laget där han har gjort det väldigt bra. Han har även gett allt på varje träning och varit otroligt lojal och jag tycker att denne påg borde ha förtjänat ett bättre öde än en övergång till Skeppet. Det har varit en fröjd att få spela vid hans sida, även om det inte blev längre än en halv säsong. Vi önskar dig hur som helst ett stort lycka till i din nya klubb!
En annan som inte har synts till på några träningar i det sista är sprintern Jakob ”Jagge” Heurgren. Anledning okänd? Kom tillbaka Jagge, kom tillbaka!

Sist men inte minst. Imorgon gör förmodligen allas våran Nicholas ”Nicho” Harrisson en sista insats för sitt orangeklädda Wä för den här säsongen. Förhoppningsvis inte för all framtid, men åtminstone för nu.
Anledningen är att den importerade engelsmannen har blivit antagen hos försvarsmaken uppe i Stockholm/Enköping. Mycket tråkigt givetvis men det känns ändå bra eftersom vi vet att han älskar oss i alla fall. Tyvärr blir det ingen hissning av matchtröja imorgon på matchen men vi hoppas att en och annan kram kommer att räcka länge nog. Vi kommer att sakna dig!


Förste sergeant Nicholas "Nicho" Harrison?


Oj vad tiden går fort när man har roligt...

Nu laddar vi för en spännande och välspelad match!


Övriga matcher i omgång 15:
16 augusti, kl 19.00 Sösdala IF – Yngsjö IF, slutresultat 0-3
17 augusti, kl 19.00 Tosteberga/Nymölla IF – Fjälkinge IF, slutresultat 1-0
18 augusti, kl 14.00 Åsums BK – Åhus IF, slutresultat -
18 augusti, kl 14.00 Vanneberga IF – Wä IF, slutresultat -
18 augusti, kl 15.00 Ovesholms IF – Hanaskogs IS, slutresultat -
18 augusti, kl 15.00 Önnestad BoIF – Vinslövs IF, slutresultat -


Dagens fotbolsscitat:
Kom igen nu killar, nu går vi ut och värmer upp i rektangulära cirklar.
- Roger Gustavsson


Kommentarer
Postat av: Dennis från Norrköping

Undrar hur jag kan få tag i ett telefonnummer till denna J&J för att få reda på träningstider och eventuellt få testa på och lira med er.

2012-08-22 @ 09:31:26
Postat av: Dan Fredriksson, vice ordf.

Jens Pettersson är huvudtränare och kan nås på 0733-29 09 70

2012-08-22 @ 16:27:50
URL: http://mittlag.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0