Onsdagsuppdatering

Det är den 29 augusti och onsdag. Onsdag innebär att det är två dagar kvar till den viktiga matchen mot Vinslövs IF fredag. Alla matcher känns superviktiga just nu. Dock är det också en viktig match för Vinslöv som i nuläget ligger på 7:e plats i tabellen med 21 poäng. Wä ligger på 3:e plats med 28 poäng.
 
Onsdag innebär för oss Wä:are att det är träning. Vi går nu in på andra veckan tillsammans med Jens Pettersson och Jonas Mattsson. För träningarnas skull har det inneburit lite mer fart och fläkt. Träningen delas numera upp i två delar där olika faser avarbetas, Jonas håller i ena delen och Jens i den andra. Det lägs vikt på mer koncentration, ork och bättre passningar.

Under måndagens träning gav Jens klara indikationer på att han inte ska stanna efter höstsäsongen, tyvärr. Kanske blir det dottern och KDFF-spelaren Moa Pettersson som tar över efter honom? (Moa som under måndagens träning deltog och höll i ett passningsmoment). En annan som troligtvis blir kvar är Jonas, som bland spelarna är mycket omtyckt. Det sägs även att han är populär hos styrelsen. Det känns naturligvis skönt att mannen från Blekinge blir kvar, det tror jag hela laget kan skriva under på. Någon som märkte skillnaden på en spelade Jonas och en tränande Jonas var Dawid Drzymala som tyckte att Jonas hade reformerats från en snäll pappa till en elak styvpappa. Det vara ett mycket bra beskrivande uttal, tycker jag.
 
Något som även var nytt under måndagens träning var lite nya ansikten. Först i form av en försvunnen lagkamrat i Leutrim, som av rycktet sägs ha sommarjobbat på Öland. Nåväl, välkommen tillbaka. 
Vi hade även ett helt nytt ansikte från Norrköping vid namn Dennis. Dennis kommer att provträna med Wä-gänget idag och även på torsdag. Du är hjärtligt välkommen och man kan hoppas lite så i förväg att du skriver på.

Yours truly har i förra veckan spenderat lite tid i Spanien och Barcelona, därför kan jag inte uttala mig om de två senare matcherna emot Önnestad och Vanneberga. På fredag är det dock nya tag som gäller och ni är välkomna ner till Wä IP på fredagkväll 18.00.  



Vi får helt enkelt hoppas att du slipper skada dig numera.


Vinslövs 6 senaste matcher:
Tosteberga/Nymölla IF - Vinslövs IF 4 - 0
Önnestads BoIF - Vinslövs IF 3 - 2
Vinslövs IF - Fjälkinge IF 2 - 1
Vinslövs IF - Hanaskogs IS 2 - 1
Yngsjö IF - Vinslövs IF 4 - 0
Vinslövs IF - Vanneberga IF 2-3





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0