Nya spelare

Wä-peeps!
I veckan har Wä IF gjort klart med ytterligare två spelare. Inte heller är det några dussinlirare. Jens Hansson som har tränat med Wä ett lite tag skrev på för Wä redan i måndags. Jens som kommer ifrån Önnestad har spelat en hel del som mittback och även huserat på mittfältet. Den 20-åriga Jens har under karriären även tillhört KFF:s ungdomsverksamhet. Det är ett tungt tapp för Önnestad men ett stort lyft för Wä. En kvalitetsspelare som förhoppningsvis kommer att nå lite framgång med Wä 2013. Den före detta Önnestad-kapten är den sjunde i raden att skriva på för laget.

Vi hälsar Jens Hansson välkommen till klubben.

Jens i solhatt under sommarlovet
(Bild: han själv?)




Igår var det dags igen och denna gång var det dags för Visar Maliqi. Åhusspelaren som spekulerades vara på väg till Wä redan innan någon i Wä visste det. Det var ju klart sedan länge att Åhus HBK skulle satsa på de egna leden och jagade bort nästan hela laget. Tyvärr tror jag att det kommer bli tufft för Åhus i division 4 nästa säsong. De gjorde inte hela affären vacker men trots det så stödjer jag helt klart deras filosofi. Vidare sen var det ju dags för de gamla spelarna att fly laget. En del hamnade i Kristianstad BoIS, så som Elvis Hasanaj och Sanjin Tufek, och är helt klart ett supertungt tapp för Åhus. En som inte gick samma väg var Visar, som redan innan han tränat med Wä var intresserad. Han gjorde så mycket som en träning innan han bestämde sig för att spendera nästa år i laget.
Visar är en duktig och ung spelare som besitter en mycket lovande teknik. Visar hör hemma på mittfältet och kommer definitivt att bli en stor tillgång i laget. 

Välkommen säger vi till Visar.   

Visar i Åhus HBK under Alliansen förra året.
(Bild Kristianstadbladet)

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0