Ett steg i rätt riktning

Idag har det varit måndagen den 16 januari, en dag som för många inte betyder något särskilt. Nere på anrika Wä IP lös flitighetens lampa, likaså stålkastarna. Det var dags för Wä IFs uppstart. Ett Wä IF, som för mig, är bättre än på många år. Ett Wä IF med 8 nyförvärv inför säsongen. Ett Wä IF som kommer ge allt för att nå dit vi vill nå. Jag talar om forceringen mot 4an.

Idag blev det som sagt att sätta fotbollsskorna i gruset och göra det bästa av träningspremiären. Jag ska säga att det var en hel del taggade grabbar, inte minst "Basse" Rosenberg som även han bjöd upp till dans på Wä IP-grusen. Det var många heta idag men jag vill utdela min första "träningsrécompense" till en herre vars head was in the game, till en herre... eller ja vi ska inte överdriva, det går till Anton "Sankan" Sandgren. En Sandgrenare som för bara några timmar sedan återvände från Thailand. En grabb som i Thailand åt tre efterrätter om dagen och som, hör och häpna(!), orkar prestera ändå. Stabil insats idag och vi hoppas på fler härliga insatser detta år, träningstider finner ni här - agendan.

Under mötet var det härlig stämning. Spelarna bjöd på sig själva samtidigt som ElfverBumling bjöd på kaffe. Under mötet presenterades diverse viktigheter men även en kort presentation av vardera spelare. Mötets trevligaste citat bjussade Starnäs på då han skulle tala om var pengarna i lagkassan skulle gå till: "De ska gå till en Thailandsresa till Thailand!". Ungefär som att säga att jag ska ha ägg på mina äggmackor. En skön stund var även då Jonas Ehlde fördelade ut Herr Engvalls företagssponsrade Aldemössor till grabbarna och försiktigt frågar Tim Roskvist om det kostar något. Det är rätt, inget är gratis... förutom sponsrade mössor då alltså.
Förövrigt var det en lullig men bestämd tränarduo som höll i sammanträdet. En skämtglad Micke T tillsammans med en måttligt överansträngd Manta. Det var en sådan atmosfär du endast finner hos Wägrabbarna




Följande träningsmatcher är inplanerade:

18 februari, kl 15.00 Wä IF - Vittskövle IF på Kristianstads konstgräsplan

25 februari, kl 15.00 Wä IF - Hanaskogs IS på Kristianstads konstgräsplan

3 mars, kl 09.00 Ovesholms IF - Wä IF på Fjälkinges konstgräsplan 

10 mars ,kl 11.00 Bjärnums GOIF - Wä IF på Bjärnums konstgräsplan

11 mars, kl 17.00 Gärds Köpinge - Wä IF på Kristianstads konstgräsplan

17 mars, kl ? Åhus IF - Wä IF på Kristianstads konstgräsplan

24 mars, kl 13.00 Fjälkinge IF - Wä IF på Fjälkinges konstgräsplan

31 mars, kl ? Kristianstads FF - Wä IF på Kristianstads konstgräsplan

(Tillkommer fler träningsmatcher senare)



Du hittar även viktig information om träningar, träningsmatcher och andra aktiviteter här.

Jag förklarar härmed säsongen 2012, invigd!





Dagens fotbollscitat:

"Om du befinner dig i straffområdet och inte vet vad du ska göra av bollen - slå den i mål. Så kan vi diskutera alternativa lösningar efteråt"

- Bill Shankly, legendarisk manager för Liverpool.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0