What´s that coming over the hill?

Okej!
Det har ju varit Silly Season nu ett tag bland de lokal fotbollsklubbarna i Kristianstad. Wä har alltid varit en klubb som har tappat spelare (fler än vad de har fått in) under denna rysliga men ack så spännande period. I år har detta mönster minst sagt kapats. Redan tidigt i höst löstes Fredrik "Frippe" Jönsson från Ovesholm. En spelare som med sina 25 år blir klubbens fjärde äldsta spelare (efter Jonas Mattsson, Linus Olsson och Håkan "Hacke" Lindell).

Vi kan faktiskt vara så stolta att välkomna "Frippe" tillbaka. Ja,tro det eller ej, hörnspecialisten från Ovesholm spelade faktiskt i den prominenta Wä-tröjan innan. Vi kan väl säga att killen tillslut fick sitt vett tillbaka och gick dit framgångar kommer klä hans väg.
Som sagt en 25 årig man i sina bästa dagar som med sin precisa precision har legat till grunden för många av Ovesholms hörnmål de senaste åren.

Dock på senare år har Beckhamkopian hamnat i frysboxen och inte funnit glädjen i den vinröda dödgrävartröjan. Det är faktiskt så att "Frippe" inte har spelat en enda match efter hans röda kort mot Wä den gångna våren. En match som Wä vann med 1-2.

Vi i Wä hoppas att du får en härlig tid hos oss och må dina hörnor sitta som gjutna i motståndarnas kryss.


/Signed J.F


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0