På gott och på ont

Det är med en viss bitterhet man nu blickar tillbaka på den gångna säsongen. Det var ju den här säsongen som vi hade siktet inställt på att ta steget upp. Men nu blev det inte så och som tur är så kommer det fler säsonger.

Säsongens sista match avverkades igår och där trillade vi dit med ytterligare en förlust. Matchen slutade 4-0 till hemmalaget på en fin men enligt rapporter, ganska vattensjuk plan. Förlusten betydde inte mycket för egen del då loppet om kvalplatsen var körd men vid eventuell vinst och med förutsättningen att dem själva vann sin match, så skulle istället Åsums BK få kvala. Men så blev det alltså inte. Trist!

Det är sedan tidigare även klar med en ny tränarduo inför nästkommande säsong. Jens Pettersson som tog  över och som har gjort ett jätte jobb med killarna efter M&M, lämnar därmed med varm hand över ansvaret till Peter Harrison som är ett bekant ansikte för de flesta i traktens fotbollskretsar. Sillhövda-sonen Jonas Matsson blir assisterande.
En tränartrojka som vi tror mycket på inför kommande fotbollsäventyr!


Peter Harrison under sin storhetstid i Wä IF (?) - Välkommen åter!

Det blev i eftermiddags även klart att Näsby IF kommer att spela division 5 fotboll nästa år. Detta efter att ha kört över gästande Österslövs IS fullständigt i andra halvlek. Matchen slutade 4-1 men Österslöv imponerade och hade ändå ledning i halvtid med 0-1. Men Näsby var för starka och vände, inte helt oväntat. Kristianstad BoIS med allas våran egen Joakim ”Polack” Frykholm får därmed nöja sig med att kvala trots kross idag mot Knislinge och segersiffrorna 2-9 på Helgevallen.
Välkomna till femman Näsby och lycka till i kvalet Joakim!

Bloggen tar nu en lite lättare vilopaus. Inte allt för länge dock. Nyheter och andra smaskigheter kommer att rapporteras framöver och om vad som komma skall.

Så håll utkik!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0